Întrebări Frecvente - Ghid de utilizare module

iLegis este o aplicatie ce contine legislatia Romaniei in format electronic, oferind posibilitatea unei consultari rapide si eficiente a acesteia.

Pentru accesul la aplicatie este necesar un browser compatibil HTML5 - de ex. IE minimum 9, Google Chrome, Firefox, Safari sau Opera.

Pentru a se putea utiliza toate facilitatile aplicatiei, este necesar ca browser-ul instalat pe sistemul dumneavoastra sa suporte JavaScript. In cazul in care procesarea scripturilor nu este permisa datorita setarilor specifice din configurarea browser-ului, va sfatuim sa ajustati aceste setari in sensul permiterii executiei acestora. De asemenea, in cazul in care se folosesc popup blockere este necesara configurarea acestora astfel incat sa permita ferestre pop-up provenite de la serverul pe care este instalata aplicatia.

Aplicatia este structurata pe mai multe module: Legislatie Romaneasca, Jurisprudenţă Romanească, Practică Judiciară, Jurisprudenţă Fiscală, Jurisprudenţă CNSC, Legislatie europeană, Jurisprudenţă Europeană, Calendar Fiscal, Corespondenta Coduri, Corespondenta Fiscala, Corespondenta Regulamente, Anunturi, Ghid achizitii publice, Corespondenta Achizitii, Monitorizari reviste, Doctrine, Sinteze Economice, Modele tip, Contracte Colective, Autorizatii, Dictionare, Definitii si abrevieri, Coduri Clasificari, Monitorizare Firme, Legea Insolventei, Dosare in instanta,

Cautarea rapida va avea in vedere gasirea rezultatelor in modulele selectate (marcate cu mov), cu posibilitatea bifarii sau debifarii optiunilor de

  • Cautare exacta: debifarea optiunii va efectua o cautare de tip aproximativa
  • In titlu: debifarea optiunii va avea ca efect cautarea in textele documentelor

In urma efectuarii cautarii, veti avea la dispozitie urmatoarele functii:

  • Filtrati rezultatele - va facilita transferul utilizatorului in modulul pe care s-a pozitionat (tabul corespunzator), in scopul filtrarii mai amanuntite a rezultatelor si utilizarea tuturor functiilor specifice. Intoarcerea la cautarea generala, se va face apasand butonul “Ultima cautare pe module”
  • Imprimare – are ca efect tiparirea listei de rezultate, pe care le-ati bifat anterior.
  • Ascunde marcaje – ascunde fragmentele de text sau filtrele gasite si colorate, ca urmare a efectuarii cautarii
  • Reset filtre – stergerea filtrelor cautate, cu exceptia campului de text (care poate fi golit apasand x-ul din interior)
  • Ordonare dupa - va avea ca efect asezarea rezultatelor in functie de dorinta utilizatorului (ex: crescator dupa data emiterii, descrescator dupa relevanta, etc.)

Conform ultimei actualizari, vor fi afisate actele cel mai recent aparute sau modificarile cele mai recente, care au fost aplicate asupra documentelor legislative.
Va rugam sa reveniti