Structură Act

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA

Doriţi o formă actualizată, la zi (09.05.2021), a acestui act? Cumpăraţi acum online, rapid şi simplu actul (varianta PDF) sau alegeţi un abonament!
HOTĂRÂRE nr. 423 din 7 aprilie 2021pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 146/2020 privind aprobarea Programului IMM FACTOR - Produs de garantare a creditului comercial şi a Schemei de ajutor de stat asociate acestuia
EMITENT
 • GUVERNUL ROMÂNIEI
 • Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 379 din 12 aprilie 2021Data intrării în vigoare 12-04-2021

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 1 alin. (7) şi al art. 23 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 146/2020 privind aprobarea Programului IMM FACTOR - Produs de garantare a creditului comercial şi a Schemei de ajutor de stat asociate acestuia, cu modificările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.Articolul 1Se aprobă Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 146/2020 privind aprobarea Programului IMM FACTOR - Produs de garantare a creditului comercial şi a Schemei de ajutor de stat asociate acestuia, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
  Articolul 2În termen de 10 zile calendaristice de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, finanţatorii transmit Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii - S.A. - IFN cererile de înscriere în program, solicitările de alocare de plafoane de garantare în funcţie de nivelul estimat al finanţărilor pe care le vor acorda în anul 2021 în cadrul Programului IMM FACTOR, precum şi nivelul costurilor totale pe care le vor aplica finanţărilor în cadrul programului.
  PRIM-MINISTRU
  FLORIN-VASILE CÎŢU
  Contrasemnează:
  Ministrul finanţelor,
  Alexandru Nazare
  Ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului,
  Claudiu-Iulius-Gavril Năsui
  Bucureşti, 7 aprilie 2021.Nr. 423.ANEXĂ Deschideți NORME METODOLOGICEde aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 146/2020 privind aprobarea Programului IMM FACTOR - Produs de garantare a creditului comercial
  şi a Schemei de ajutor de stat asociate acestuia


  Se încarcă informațiile conexe fiecărui articol!