Structură Act

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA

Doriţi o formă actualizată, la zi (20.04.2019), a acestui act? Cumpăraţi acum online, rapid şi simplu actul (varianta PDF) sau alegeţi un abonament!
HOTĂRÂRE nr. 51 din 30 ianuarie 2019pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare
EMITENT
  • GUVERNUL ROMÂNIEI
  • Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 101 din 8 februarie 2019Data intrării în vigoare 08-02-2019

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 7 din Legea nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.ARTICOL UNICSe aprobă Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    PRIM-MINISTRU
    VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ
    Contrasemnează:
    Viceprim-ministru, ministrul mediului,
    Graţiela Leocadia Gavrilescu
    p. Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale,
    Dumitru Daniel Botănoiu,
    secretar de stat
    Ministrul sănătăţii,
    Sorina Pintea
    p. Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,
    Traian Constantin Petcu
    Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor,
    Marius Pîrvu
    Ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat,
    Ştefan-Radu Oprea
    Ministrul turismului,
    Bogdan Gheorghe Trif
    Ministrul finanţelor publice,

    Eugen Orlando Teodorovici
    Bucureşti, 30 ianuarie 2019.Nr. 51.ANEXĂ Deschideți NORME METODOLOGICEde aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare