Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA

Doriţi o formă actualizată, la zi (09.08.2022), a acestui act? Cumpăraţi acum online, rapid şi simplu actul (varianta PDF) sau alegeţi un abonament!
HOTĂRÂRE nr. 948 din 28 decembrie 2017privind aprobarea unor acte adiţionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare petrolieră, încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi Societatea Naţională de Gaze Naturale "ROMGAZ" - S.A. şi AMROMCO ENERGY - S.R.L.
EMITENT
 • GUVERNUL ROMÂNIEI
 • Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 1041 din 29 decembrie 2017Data intrării în vigoare 29-12-2017

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 39 din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.Articolul 1Se aprobă Actul adiţional nr. 1 la Acordul de concesiune a perimetrului de dezvoltare-exploatare petrolieră Fierbinţi-Târg, judeţul Ialomiţa, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 764/2004 privind aprobarea acordurilor de concesiune a 11 perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră, încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, Societatea Naţională de Gaze Naturale „Romgaz“ - S.A. Mediaş şi Compania Amromco Energy, L.L.C., în calitate de concesionari, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 459 din 21 mai 2004, prevăzut în anexa nr. 1.
  Articolul 2Se aprobă Actul adiţional nr. 1 la Acordul de concesiune a perimetrului de dezvoltare-exploatare petrolieră Roşioru, judeţul Buzău, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 764/2004 privind aprobarea acordurilor de concesiune a 11 perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră, încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, Societatea Naţională de Gaze Naturale „Romgaz“ - S.A. Mediaş şi Compania Amromco Energy, L.L.C., în calitate de concesionari, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 459 din 21 mai 2004, prevăzut în anexa nr. 2.Articolul 3Se aprobă Actul adiţional nr. 1 la Acordul de concesiune a perimetrului de dezvoltare-exploatare petrolieră Strâmba, judeţul Gorj, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 764/2004 privind aprobarea acordurilor de concesiune a 11 perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră, încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, Societatea Naţională de Gaze Naturale „Romgaz“ - S.A. Mediaş şi Compania Amromco Energy, L.L.C., în calitate de concesionari, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 459 din 21 mai 2004, prevăzut în anexa nr. 3.Articolul 4Actele adiţionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare, prevăzute la art. 1-3, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.
  Articolul 5Anexele nr. 1-3*) fac parte integrantă din prezenta hotărâre.
  *) Anexele nr. 1-3 se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1041 bis, care se poate achiziţiona de la Centrul pentru relaţii cu publicul al Regiei Autonome „Monitorul Oficialˮ, Bucureşti, şos. Panduri nr. 1.
  Articolul 6Pentru numerele curente 4, 8 şi 9 din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 764/2004 privind aprobarea acordurilor de concesiune a 11 perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră, încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, Societatea Naţională de Gaze Naturale „Romgaz“ - S.A. Mediaş şi Compania Amromco Energy, L.L.C., în calitate de concesionari, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 459 din 21 mai 2004, data expirării acordurilor petroliere se modifică din 2017 în 16 decembrie 2027.
  PRIM-MINISTRU
  MIHAI TUDOSE
  Contrasemnează:
  Secretarul general adjunct al Guvernului,
  Ioana-Andreea Lambru

  Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale,
  Gigi Dragomir
  p. Viceprim-ministru, ministrul mediului,
  Eugen Constantin Uricec,
  secretar de stat
  Ministrul apelor şi pădurilor,
  Adriana-Doina Pană
  Ministrul finanţelor publice,
  Ionuţ Mişa
  Bucureşti, 28 decembrie 2017.Nr. 948.----

  Se încarcă informațiile conexe fiecărui articol!